Children's Day
Online Culinary Fun
Show de distracție culinară gândit special pentru cei mici!
Children's Day
Online Culinary Fun
Din experiența a sute de evenimente culinare pentru copii, vom crea o sesiune specială online, în care bucătarii noștri vor găti live două dintre cele mai populare deserturi CulinaryON.
Flow-ul Evenimentului:
Așteptăm pe toată lumea
Participanții vor începe să se conecteze la ora convenită, iar echipa CulinaryOn va fi pregătită să începem în momentul în care avem un număr suficient de participanți.
Pregătiți-vă! Vom începe în curând
Vom începe cu 2 surprize dulci pe care Chef Cristi Prodan vă va învăța să le pregătiți și voi singuri acasă chiar și alături de cei mici.

Lava Cake - de departe 'our star of the show' - pe lângă care echipa CulinaryON va pregăti și o surpriză LIVE pentru cei mici!

Summer Cheesecake - un cheesecake mega fresh și delicios, gătit la rece, pentru care Chef Cristi vă va împărtăși secretele sale și îi va distra pe cei mici din fața camerelor!

Cele două deserturi vor fi gătite sub forma unui live cooking show, care să inspire copilașii de toate vârstele și să vă dea idei de gătit în familie simple și delicioase!
Activitate Bonus - QuizOn
Vom pregăti un scurt Quiz online cu întrebări bucuclașe, în care testăm cultura generală atât a copiilor cât și a părințiilor. Întrebările se vor lega strict de Ziua Copilului, notiuni culinare generale și curiozități despre deserturile învățate azi.
Timing
Durata aproximativă a evenimentului este de 1h si 15 minute.

Durata evenimentului poate diferi în funcție de rata de participare și interactivitatea grupului.
Meet the Team!
More products