CULINARYON Cooking Events
Lava cake
Ingrediente
4 portii
Ciocolata neagra 72% 160 g
Faina alba de grau 80 g
Unt 160 g
Unt 20 g
Zahar 80 g
Topping dupa gust
Capsuni 80 g
Inghetata dupa gust
Oua 4 buc
Zahar pudra dupa gust
Pași de gătit
Pasul 1
Se amesteca ciocolata cu untul
(160 g) intr un bol de inox, care
este asezat deasupra unui alt vas
de inox cu apa la foc mediu. Se
amesteca incontinu pana cand
se obtine un amestec
omogen.Vasul in care este
compozitia nu trebue sa atinga
apa fiarta.
Pasul 2
Intr un vas separat se amesteca
bine cu telul ouale si zaharul.
Apoi se adauga faina de grau si
se amesteca incontinu pana la
formare unui amestec uniform.
Pasul 3
Se amesteca cele doua
compozitii impreuna.
Pasul 4
Folosind degetele, se ung
formele pentru prajituri cu untul
care a stat la temperatura
camerei.
Pasul 5
Se toarna cate o cantitate egala
de compozitie in fiecare forma.
In cuptorul preincalzit la
180grade, se vor lasa timp de 10
12 minute. Se adauga toppingul
pe platou, urmat de lava cake,
iar la sfarsit se presara zahar
pudra. Se va servi alaturi de o
cupa de inghetata.
Pofta buna!
Parteneri și sponsori CulinaryOn
COOKING EVENT VENUE CULINARYON
Bucuresti, Soseaua Pipera 48, Hangar 5, Romania, 02011

Cel mai mare centru de evenimente
cu tematica culinara din Europa.

+40737300301
welcome@culinaryon.ro