Se amesteca ciocolata cu untul (160 g) intr un bol de inox, care este asezat deasupra unui alt vas de inox cu apa la foc mediu. Se amesteca incontinu pana cand se obtine un amestec omogen.Vasul in care este compozitia nu trebue sa atinga apa fiarta.
Pasul 2
Intr un vas separat se amesteca bine cu telul ouale si zaharul. Apoi se adauga faina de grau si se amesteca incontinu pana la formare unui amestec uniform.
Pasul 3
Se amesteca cele doua compozitii impreuna.
Pasul 4
Folosind degetele, se ung formele pentru prajituri cu untul care a stat la temperatura camerei.
Pasul 5
Se toarna cate o cantitate egala de compozitie in fiecare forma. In cuptorul preincalzit la 180grade, se vor lasa timp de 10 12 minute. Se adauga toppingul pe platou, urmat de lava cake, iar la sfarsit se presara zahar pudra. Se va servi alaturi de o cupa de inghetata.