CULINARYON
Online Culinary Masterclass
Abia așteptăm să ne vedem pe 28 Aprilie de la 16:30 :)
Days
Hours
Minutes
Seconds
Fie că sunteți acasă, la birou sau în orice altă locație, suntem gata să vă oferim o experiență unică și captivantă. Nu trebuie să faci altceva decât să te distrezi!
Flow-ul Evenimentului:
Alătură-te conferinței online
La ora convenită, vă rugăm să utilizați linkul de acces care se găsește în partea de jos a paginii, pentru a vă alătura întâlnirii. Vă rugăm să vă asigurați că microfonul și camera funcționează corect.

* Recomandarea noastră este să utilizați un laptop sau un desktop pentru aceasta parte.
Pregătiți-vă! Vom începe în curând
Înainte de a începe, vă rugăm să vă asigurați că aveți tot ce vă trebuie. Mai jos puteți găsi o listă de ingrediente și echipamentele necesare pentru gătit.

Pentru cei care doresc să învețe și să gătească mai târziu, pregătiți un carnețel și ceva de scris pentru a lua notițe

Chef Cristi Prodan vi se va alătura imediat și vom începe!
Asamblarea drobului și procesul de gătire
Vom începe cu primul preparat și anume Drobul. Chef Cristi vă va prezenta câteva recomandări și secrete dobândite de el în atâția ani de experiență.

Vom începe cu pregătirea organelor pentru fiert, veți afla timpii de fierbere, cum trebuiesc tocate ingredientele și amestecarea acestora. La final veți afla cât timp trebuie să stea la cuptor.

* Cei care vor să gătească în același timp cu Chef Cristi trebuie să pregătească dinainte organele: spălate, curățate, fierte și tocate mărunt.
* Atenție la rinichi, aceștia trebuiesc ținuți 20 min în apă cu oțet înainte de a fi curățați.
Baițul pentru friptura de miel
Pentru friptură Chef Cristi vă va arăta cum să faceți baițul perfect în care voi trebuie să lăsați carnea la macerat între 24-48 de ore.

Cei care doresc pot prepara baițul împreună cu Chef Cristi.
Aluatul și umplutura pentru Pască
Aici Chef Cristi vă va învăța cum să faceți aluatul pentru pască de la zero, dar și indicații pentru dospirea acestuia.

De asemenea veți învăța cum să pregătiți umplutura specială și cea mai bună metodă de coacere.
Important de știut
Pentru un flow cât mai eficient al evenimentului este necesar ca participanții care vor să gătească în același timp cu Chef Cristi trebuie să aibă deja cântărite și pregătite toate ingredientele.
Ce vom pregăti?
Vă vom învăța cum să pregătiți 3 preparate delicioase ce nu pot lipsi de pe masa de Paști.
  • Drob de miel
  • Friptură de miel la cuptor
  • Pască
Mai jos veți găsi o listă de ingrediente și echipamente de gătit.
Friptura de miel la cuptor
Ingrediente:
  • 2 kg Pulpă de miel cu os
  • 25 grame Boia Dulce
  • 1 Căpățână de usturoi
  • 2 L de apă
  • 2-3 linguri de ulei
  • 50 grame de sare
  • 20 grame de piper
  • 100 grame de unt
  • Cimbrișor proaspăt
Ustensile pentru gătit:
  • 1 vas încăpător
  • 1 tocător
  • 1 cuțit
  • Folie de aluminiu
  • Hârtie de copt
Pască
Ingrediente:
  • 300 gr Făină
  • 2 Gălbenușuri
  • 40 grame zahăr pudră
  • 180 ml lapte cald
  • 60 grame unt 82% grăsime
  • 12 grame de drojdie proaspătă
  • Sare
  • 2 plicuri de zahăr vanilat
  • Coaja rasă de la o lămâie
  • 300 grame de brânză de vaci dulce
  • 50 grame de smântână, min. 25% grăsime
  • 4 Ouă
  • 120 grame zahăr
  • 100 grame stafide
  • 30 grame Griș
Ustensile pentru gătit:
  • 2 boluri mari
  • 1 cuțit
  • 1 lingură de lemn
  • Formă de tort 24 cm sau oală de inox
  • 1 pensulă
  • Cântar de bucătărie
More products
"The secret ingredient of all the dishes is a good attitude, don't forget to bring it with you. See you soon"
Cristi Prodan
Executive Chef CulinaryOn