Pregatirea sosului: se taie ceapa ca in imaginea alaturata. Se prajeste ceapa in ulei de floarea soarelui timp de 5 minute.
Pasul 2
Se dau prin blender rosiile; dupa care se adauga ceapa si zeama de legume. Se pun intr-o cratita si se gateste timp de 1 ora la foc mediu. Se adauga sare si piper dupa gust . Sosul este gata!
Pasul 3
Se taie vinetele ca in imaginea alaturata.
Pasul 4
Se adauga ulei de floarea soarelui intr-o cratita. Se prajesc vinetele in ulei dupa care se lasa pe un prosop de hartie.
Pasul 5
Se taie mozzarella in cuburi.
Pasul 6
Pe o foaie de pergament se aseaza inelele pentru coacere. Dupa care se aseaza fasiile de vinete pe inel. Se adauga mozzarella si busuioc. Dupa care se adauga parmezan ras.
Pasul 7
Se adauga o lingura de sos de rosii; dupa care se acopera cu o fasie de vinete. Dupa care se mai adauga un pic de sos de rosii si parmezan
Pasul 8
Se pun inelele in cuptor la t=180C timp de 20 de minute. Se decoreaza cu busuioc.